Med glädje och stolthet kan Zen Zat avslöja att novellsamlingen

Pacifica just kommit ut av trycket. Den ingår i Zen Zats klassikerserie ”Dolda noveller och glömda pärlor” och är författad av Kjell Rynefors (1948-1987). De flesta novellerna stod ursprungligen i fanzinet Cosmos Bulletin som gavs ut av Club Comos i Göteborg, som i år firar 60-årsjubileum den 4 – 6 april. Kjell var drivande kraft i klubben och skrev det mesta av fanzinets innehåll. Tyvärr omkom han på nyårsaftonen 1986-1987 då han försökte rädda sina två yngsta barn från att bli innebrända. Men alla tre avled. SWScan00265Kjells finstämda noveller har legat glömda i fanzinet tills nu. Boken har ett företal av Inge RL Larson. Kjell Rynefors var pacifist och kärnkraftsanhängare. Han hade sina duster med en annan tragiskt avliden medlem av forna tiders fandomrörelse inom science fiction, kärnkraftmotståndaren Stieg Larson, som ansåg att Kjell var den trevligaste bekantskapen från denna tid. Kjell doktorerade i fysikalisk kemi 1977 och fick docentkompetens 1983. Han var dessutom solforskare. Här kan Du läsa mer om Kjell:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://www.rynefors.net/kjell.html

Boken kostar 100 kronor (inkl. bokmoms) plus porto (inklusive portomoms) och kan beställas via zenzat@telia.com. Boken skickas sedan med faktura, Glöm inte att ange namn ich adress.

Zen Zat vill också påpeka att den här länken

http://www.huffingtonpost.com/2014/02/20/keplers-telescope-earth-like-planets_n_4823211.html?utm_hp_ref=science

berättar det märkligaste som har skett under i vår tillvaro under Zen Zats livstid. Är det inte fantastiskt vilken enorm utveckling som skett och mycket mer är att vänta. Hallå utomjordingar! Wow!!!!!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s